Filmen!

Här kommer filmen! Tänk på att det här är vårat första "ordentliga" ridpass på ca 9 månader, så döm oss inte för hårt. Fleur är ju dessutom under igångsättning, och jag har knappt ridit något på jättelänge. Men kom gärna med kritik ändå, alla kommentarer är nyttiga att höra!/ emma


Kommentarer
emelie - http://justonncee.blogg.se/

hon ser tjock & hårit ut! de är posssetivt :D

2011-03-09 - 21:23:45
Johanna -

Tänk på att ha händerna så stilla du kan, det ser nästan ut som att du sågar ibland ;)

2011-03-09 - 22:23:21
Hanna -

Håller dock inte med kommentaren över!

Tänk på när du rider att du försöker att få in ``trav känslan´´. Det menas med att om du kortar upp tyglarna pytte lite till och slappnar av lite mera i överlivet så du känner att tårna pekar mera framåt än ut. Sedan kan du med mjuk hand ställa hästen lite in mot mitten så du känner att hela hästen hänger med. Men inte överdrivet eftersom att du bara har skrittat och travat honom/henne líte bara. Men om du har förstått vad jag menar så kan du provar det och se om du hittar trav känslan, den är bra att ha i skritten traven och galoppen sammt när du ska hoppa olika linjer för att få alla hoppen ``perfecta´´. =) Dock så håller jag inte med den över eftersom att när man ska få travkänslan så måste överlivet händer och armar slappna av lite mera och då kan man löst lirka lite med ring och lillfiger och ge hästen en friare hand så den känner att, aaa detta var riktigt kul juh.

Övrigt tycker jag du red mycket bra och en himla fin ponny. =)

2011-03-10 - 20:23:24
Johanna -

Visst kan man lirka lite men huvudet ska inte gå fram och tillbaka så mycket som fleurs gör vissa stunder, just saying :)

2011-03-10 - 22:08:47
Hanna -

jag tycker inte det gör det alls och hon rider bra och hästen är super fin

2011-03-11 - 15:27:41
erica - http://ericamodiin.devote.se

Så som johanna skrev stämmer nog inte redigt, tror inte du sågar fleur i munnen utan att det är mera fleur som rör på huvudet så?

Och hon ser inte alls tjock ut, sett henne i verkligheten så å kan säga att hon har en smalare ponny än min :p

Vägarna du gör tycker ja e jätte bra :)!

2011-03-11 - 15:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackbacks